verbeelden -> verbinden -> veranderen

de toekomst is al begonnen

De Toekomst is al Begonnen is een inspirerende en wervelende presentatie over de snel accelererende technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie, ongelimiteerde gegevensverwerking, robotisering, 3D printing, netwerken, energie, voedseltechnologie en wat daarvan de invloed is op de mens, de samenleving en de maatschappij.

Tijdens deze keynote krijgt het publiek een verbluffend beeld wat de gevolgen zijn van de exponentiele groei, zoals deze door de wet van Moore wordt geïllustreerd en hoe die groei zal leiden tot disruptieve ontwikkelingen in organisaties die zich niet gaan aanpassen. Organisaties kunnen niet stil blijven zitten, ze moeten zich evolueren of anders zullen zij niet overleven. De enige constante is verandering. Er bestaan voorspellingen dat binnen 10 jaar 40% van de traditionele ondernemingen hun Kodak moment zullen beleven en ten onder gaan! Als je niet in staat bent je eigen bestaansmodel niet op te schudden, dan doet een ander het wel.

Deze presentatie helpt om een inzicht te krijgen van de snelheid waarmee zich de technologische veranderingen zich voordoen, hoe nieuwe bedrijfsmodellen hierop inspelen en welk leiderschap aan de dag gelegd moet worden om deze disrupties het hoofd te bieden en de innovatiekansen voor te identificeren.

Toekomstig Leiderschap buigt zich over de vraag hoe organisaties omgaan met de op en af denderende ontwikkelingen. Daar hoort een andere leiderschapstijl bij. Welke is dat dan en waarom. Hoe ontwikkel je deze en past dat in onze organisatie. Deze boeiende lezing heeft optioneel een vervolg: een workshop waarin de organisatie zelf opzoek gaat naar haar leiderschapstijl en het noodzakelijke spoorboekje.

Reacties: boeiend, angstaanjagend, inspirerend, dè kick-off voor onze strategie meeting, zorgwekkend, innoverend, klanten hebben genoten, gebracht met geweldige spirit.

aanvragen en reserveringen:

contactm@bureautoekomst.nl