verbeelden -> verbinden -> veranderen

Verbinden met de Toekomst

Kun je aan de kant blijven staan en de toekomst aan je voorbij laten gaan? Zo'n houding staat gelijk met zelfmoord. Maar hoe neem je een organisatie op sleeptouw naar die toekomst? Door je te verbinden met die toekomst...

In een rustige wereld waar alles voorspelbaar lijkt hebben organisaties zich vooral gericht op doelmatigheid en efficiency. Hieruit zijn hiërarchische structuren ontstaan, die de aansluiting met de omgeving aan het verliezen zijn op z'n minst niet meer kunnen volgen. De organisatie van de toekomst is veerkrachtig en flexibel, zet de ramen wagenwijd open en gedraagt zich als een zwerm en is niet meer rond "bazen" gebouwd maar rond klanten.

In deze workshop bouwt de organisatie zelf aan haar toekomststrategie en stelt zichzelf belangrijke vragen. Welk bestaansrecht ontlenen we in de toekomst aan onze klanten, hoe maken we ruimte voor creativiteit en verhogen ons aanpassingsvermogen en welk leiderschap hoort bij deze het omgaan met deze disruptieve ontwikkelingen? Het zijn de belangrijkste vragen waar in deze workshop antwoord op wordt gegeven.   

informatie en boekingen: contactm@bureautoekomst.nl